Pokličite

+386 31 565 511

IZDELAVA SPLETNIH STRANI

V času digitalizacije si ne morete privoščiti, da vas ni zraven. Internet predstavlja največje tržišče, zabavišče in nakupovalno središče, skratka vse, kar potrebujejo sodobni potrošniki. Je dovolj zgolj biti zraven? Seveda ne! Biti morate opazni, enkratni, privlačni in zanimivi in eden najboljših načinov, da to dosežete, je odlična spletna stran. Njena naloga je, da privabi obiskovalce, predstavi vaše podjetje, strankam ponudi rešitev njihovih težav in jim ponudi enkratno uporabniško izkušnjo. Tu pa nastopimo mi.

3 koraki do nove spletne strani

Vaše spletne strani ne bomo izdelali, ampak jo bomo ustvarili! Skupaj z vami. Natančno jo bomo prilagodili vašim željam in poskrbeli, da bo kar najbolje opravljala svoje poslanstvo. Do svoje nove strani boste prišli v treh korakih:

1.

Spoznati želimo s čim se ukvarjate, kaj želite na spletu doseči in kateri so vaši cilji. Ste razmišljali o tem, kakšen odziv vaših strank si želite, ko bodo prvič obiskale vašo stran? Da boste lahko dosegli tisti »Wow!« učinek in presegli pričakovanja strank, bomo naredili načrt postavitve spletne strani, pripravili nekaj predlogov izgleda (teme), domene in gostovanja ter sestavili časovnico projekta.

2.

Osrednji korak, v katerem bomo ustvarili vašo novo spletno stran. Ves čas bomo sodelovali z vami, usklajevali podrobnosti in po vsakem koraku skupaj z vami preverili, ali smo na pravi poti. Prav tako bomo poskrbeli, da bo z vsebino in zgradbo všečna iskalnikom (SEO) ter predvsem pregledna in enostavna za uporabo.

3.

Preden bo stran objavljena na spletu bomo izvedli temeljito testiranje, preverili uporabniško izkušnjo, morda tu in tam popravili še kakšno malenkost ter poskrbeli za vaše šolanje urejanja vsebin in slikovnega materiala. Šele ko boste popolnoma zadovoljni s svojo stranjo in sposobni njenega urejanja, ji bomo vdihnili življenje in jo predstavili svetovnemu spletu.

Še beseda ali dve o ceni

Zdaj že veste, da spletnih strani ne delamo, ampak jih ustvarjamo, zato tudi nimamo klasičnega cenika. Cena je namreč odvisna od vaših želja, pričakovanj ter kompleksnosti projekta. Vseeno smo pripravili osnovni ceni za dva paketa, končno ceno pa bomo določili v sklopu prvega koraka ustvarjanja vaše spletna strani. Oglejte si vsebino obeh paketov:

Reference

Koliko stane spletna stran?