Pokličite

+386 31 565 511

Zaupajte nam svoje želje, na kratko opišite s čim se v podjetju ukvarjate ter kaj bi s svojo stranjo na spletu radi dosegli pri svojih strankah.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

 

[whohit]Kontakt[/whohit]

Pogosta vprašanja

Ali potrebuje moje podjetje spletno stran?

Digitalizacija vedno močneje spreminja naša življenja in vse več aktivnosti se seli na splet. Si predstavljate, da vas ni zraven? Spletna stran predstavlja vse v kar verjamete in kar počnete – vaše poslanstvo, cilje in vrednote. Z njo boste privabili poslovne partnerje, navdušili svoje stranke in se predstavili naključnim obiskovalcem. Poskrbite, da boste to storili na profesionalen, stilsko dovršen in učinkovit način ter pustili zares odličen vtis!

Cena spletne strani?

Cena je namreč odvisna od vaših želja, pričakovanj ter kompleksnosti projekta.

Zakaj potrebujem CGP?

da boste lažje razumeli pomembnost prepoznavnega logotipa in celostne grafične podobe, pomislite, ali poznate logotipe podjetij Apple, Nike, BMW, Adidas, Mercator in Parketarstvo Avbelj? Prvih pet bi zagotovo takoj prepoznali, kajne, medtem ko tistega zadnjega … kaj je že? No, o tem govorimo.

Vzdrževanje spletne strani?

Bodite brez skrbi! Tudi po zagonu strani bomo ostali z vami ter poskrbeli za njeno redno optimizacijo in zagotavljanje varnosti.

Kakšno spletno stran bi imeli?

ja najboljšo 😀
Pišite